Lămâia

Lămâia este un produs miraculos pentru uciderea celulelor canceroase.
Gustul ei este agreabil şi el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi un lămâi în spaţiul sau în grădina voastră.
Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie, pentru a nu fi afectate beneficiile ale marilor corporaţii multimilionare?
Lemons
Cum stiţi, lamâiul nu ocupă mult loc şi este cunoscut pentru varietăţile sale de lamâi şi lime. Puteţi să consumaţi fructul în diverse moduri : puteţi să mâncaţi pulpa, să faceti suc, să faceţi băuturi, şerbet etc. I se atribuie multe virtuţi, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Aceasta plantă este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate tipurile de cancer. Se consideră, deasemenea, că este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială crescută şi este antidepresiv, combate stress-ul şi bolile nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de experimente efectuate în laborator după 1970, rezultatele au relevat că sucul de lamaie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas…
Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual în lume pentru încetinirea creşterii celulelor canceroase. Şi ce este încă f. uimitor este că acest tip de terapie cu extract de lamâie distruge numai celulele maligne canceroase şi nu afectează celulele sanatoase !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*