Terapia cu ulei

Este o veche metoda ayurvedica si consta in clatirea gurii cu ulei dimineata, imediat dupa trezire. Uleiul este preferabil sa fie de cocos, susan sau masline dar orice ulei este bun (floarea soarelui).
Se recomanda o lingura de ulei tinuta in gura cel putin 5 minute insa cu cat timpul creste cu atat toxinele atrase in ulei vor fi mai multe. Plimbati uleiul prin gura, clatiti, e gretos bineinteles dar trebuie sa rezistati eroic timp de cel putin 5 minute. Veti simti cum uleiul se transforma si capata o consistenta lichida, semn ca a absorbit toxinele. Pana la urma devine alb si spumos si puteti sa il scuipati. Clatiti bine gura cu apa rece. Acum puteti sa va spalati pe dinti, dupa care puteti sa folositi si apa de gura ca sa va improspatati respiratia.
Terapia ajuta la detoxifierea generala a organismului, intareste gingiile, ajuta la vindecarea cariilor.
Daca rezistati cu uleiul in gura mai mult de 30 de minute, reusiti sa va epurati sangele si sa scapati inclusiv de metalele grele acumulate in organism. Cu cat stati mai mult cu uleiul in gura, cu atat acesta are timp sa purifice o cantitate mai mare de sange deoarece prin aceasta zona trec unele vase de sange importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*