Rodia

Avantajele consumului de rodii:

1.Conţinut ridicat de antioxidanţi – antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi, menţinându-ne organismul tânăr şi sănătos.

2.Diluează sângele – sucul de rodii ajută la buna circulaţiea sângelui, acesta ajungând mai uşor la inimă, creier, şi la restul corpului.

3.Previne cancerul – consumul regulat de rodiiajutăla reducerea şi blocarea creşterii celulelor canceroase şi a tumorilor în organism. Mai exact, forţează celulele canceroase să se autodistrugă.

4.Ajută digestia – sucul de rodii este un remediu natural pentru diaree, dizenterie şi multe alte probleme digestive.

5. Vindecă anemia – cu un conţinut ridicat de fier, sucul de rodii este un remediu foarte eficient pentru anemie, deoarece creşte nivelulhemoglobinei.

6. Anti-inflamator – sucul de rodiiare proprietăţi care ajută la tratarea artritei. Poate vindeca, de asemenea tusea sau durerileîn gât.

7. Îngrijire neonatală – a fost dovedit că sucul de rodii consumat de către femeile gravide ajută la protejarea creierului nou-născutului.

8. Protejează şi curăţă arterele – creşte nivelul de oxid nitric, care ţine arterele suple şi flexibile.

9. Protejează cartilajele – contribuie la prevenirea deteriorării cartilajelor, reducând implicit riscul de apariţie al osteoartritei.

10. Reduce colesterolul – 220 ml de suc de rodii consumat zilnicajută la scăderea tensiunii arteriale şi reducerea colesterolului rău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*